Estiu complicat per les empreses turístiques d’Àger

22/07/2022

En un moment en que haurien d’estar treballant a ple rendiment, les empreses turístiques d’Àger han vist com les reserves han baixat dràsticament. Malgrat això, i les dificultats que s’estan trobant a causa de la sequera i les restriccions d’accés a la serra del Montsec, s’han adaptat, oferint alternatives als turistes que els visiten 

Està sent un estiu molt complicat per les empreses turístiques del municipi d’Àger. La falta d’aigua al pantà de Canelles, que deixa una imatge inèdita del congost de Mont-rebei, i les restriccions d'accés a la serra del Montsec, han portat a les empreses a haver-se d’adaptar, oferint alternatives per atraure turistes en una de les èpoques més actives de l’any. 

 

Tot això en un estiu què les reserves s’havien multiplicat respecte l’any passat, augurant una temporada d’alta ocupació. 

 

Cal tenir en compte que el Departament d’Interior ha ampliat a 457 municipis es restriccions per l’onada de calor, unes restriccions que es mantindran vigents fins la mitjanit de dimarts.

Ariadna Sanchez Ber