Íker Castillo, Sotscampió de Catalunya per Equips de Menors 2020

18/02/2020

Íker Castillo, el jove jugador de pàdel de Balaguer, es va proclamar aquest passat cap de setmana Sotscampió de Catalunya per Equips de Menors 2020 amb el seu equip del Padel Indoor Lleida en el campionat disputat a les instal.lacions del Padel Nou Club (Hospitalet de l’Infant).
El torneig de menors per equips més important de l’any ens deixava una final masculina (1a categoria) entre Padel Indoor Lleida i Padel Indoor Mataró. Malgrat que l’Íker i el seu company Gerard Navas van vèncer el seu partit en categoria aleví, l’eliminatòria va caure a favor dels mataronins per 1-2.
El balaguerí ja comença ara a preparar el II Gran Slam del Circuit de Menors de la Federació Catalana de Pàdel que es disputarà al Padel BCN-El Prat del 6 al 15 de març.