Jornada de Networking, el proper 7 d'abril

26/02/2020

Des del Consorci Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord, l'Oficina Jove de la Noguera i el Consell Comarcal de la Noguera s'ha organitzat la Jornada de Networking que tindrà lloc el pròxim 7 d'abril.

 

Aquesta jornada pretén posar en contacte joves professionals amb les empreses del territori que disposin d'ofertes de feina o de pràctiques per al 2020 o que estiguin interessades a conèixer els diferents perfils professionals de la Noguera.

  

Per inscriure's a la Jornada de Networking, d'ha d'omplir aquest formulari: Formulari 

 

El període d'inscripció per a les empreses i la recepció d’ofertes de treball estarà obert fins al 16 de març de 2020. 

 

D'altra banda, s'ha obert el termini per presentar les ofertes de feina al programa Pràcticum Odisseu. Aquest és un programa que pretén incentivar l’estada de joves universitaris en pràctiques remunerades a empreses situades en municipis rurals, per tal de promoure la competitivitat empresarial al món rural.  

 

La durada de les pràctiques ha de ser d'un mínim 300 hores, a realitzar durant el curs acadèmic (fins el dia 15 de setembre). La remuneració ha de ser d'un mínim de 6 €/h (bruts), dels quals 3 €/h seran subvencionats. Pel que fa els costos addicionals l’entitat beneficiària s’ha de fer càrrec d'aquests imports i de la Seguretat Social. 

 

El termini per presentar les ofertes de les empreses és fins al 24 de març de 2020, presentant el següent formulari via  instància genèricaa l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA).

Per a més informació aquí teniu els passos a seguir per a empreses: AQUÍ

Infolleida