Jornada per conèixer el potencial turístic de la Noguera

13/09/2022

En el marc de les múltiples accions que es porten a terme a través del projecte Territori de Valor, del Consorci GAL Noguera-Segrià Nord, aquest dimarts ha tingut lloc una jornada adreçada als diferents agents turístics de la Noguera. La jornada, que ha tingut lloc a Penelles, ha permès conèixer de primera mà el potencial turístic d’aquest municipi i els seus murals 

Donar a conèixer els principals atractius turístics de la Noguera entre els agents d'aquest sector de la comarca, aquest és el principal objectiu de la jornada, organitzada pel Consorci GAL Noguera-Segrià Nord, que s'ha dut a terme aquest dimarts a Penelles. Així, empresaris del sector han pogut conèixer, de primera mà, el potencial turístic dels murals d'aquest municipi. 

 

La jornada d'aquest dimarts, però, no és la única que es durà a terme, sinó que seran diversos els municipis de la comarca que es visitaran. 

 

Així, aquestes jornades es sumen a les diferents accions que es porten a terme des del Consorci per tal de potenciar la Noguera com a destinació turística.

Ariadna Sanchez Ber