La 2ª Marxa de l'Esparver Cendrós s'estrena al projecte Marxa.cat amb 150 participants 

17/09/2018

La Marxa de l’Esparver Cendrós ha celebrat avui la seva segona edició, en què s’ha estrenat dins el projecte Marxa.cat de marxes saludables de Ponent. Ho ha fet aplegant 150
participants entre les seves dos propostes de recorregut.

El Club Centre Excursionista Bellcaire d’Urgell (CEBU), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bellcaire, són els organitzadors de la jornada, que ha ofert dos distàncies sense cap mena de dificultat tècnica, una de 19 kilòmetres i l’altra d’11. Els dos recorreguts, gairebé íntegres per camins de terra, han tingut el seu punt de sortida i arribada al Poliesportiu Municipal de Bellcaire i han transitat per camins del terme i part de Vallfogona de Balaguer, amb trams caracteritzat per un paisatge de conreus, canals i sèquies.

La inscripció incloïa els drets de participació a la Marxa, avituallaments líquids i sòlids durant la prova, avituallament a la meta, dutxes i vestuaris, bossa i assegurança i assistència mèdica. El club CEBU és un centre excursionista força jove, però que ja compta amb 120 socis i una activitat molt arrelada a la vida esportiva de Bellcaire d’Urgell.
Infolleida