La Baronia contracta dos vigilants de riu per als mesos d'estiu

01/06/2022

Controlaran també els pàrquings del paratge del Forat del Buli

La Baronia de Rialb contractarà dos vigilants de riu per a la temporada d’estiu, que coincidirà amb el període de cobrament per accedir al congost del Forat del Buli, per augmentar la seguretat en aquesta zona forestal del riu Rialb. També ha obert una borsa de treball per disposar de personal de reserva en cas de necessitat. L’alcalde, Antoni Reig, va apuntar que aquests guardes seran els encarregats de gestionar també les àrees d’estacionament.

El consistori manté un sistema de reserva prèvia online per disposar de plaça d’aparcament. La reserva es podrà tramitar el mateix dia i el pagament per l’estacionament es farà sempre telemàticament. Els dos vigilants disposaran de tauletes digitals que funcionaran via satèl·lit en les quals s’indicarà a temps real l’estat d’ocupació de les tres àrees de pàrquing.

Entre l’1 de juliol i l’1 de setembre es cobrarà entre 20 i 40 euros per vehicle i dia per anar al Forat del Buli. Els sis municipis del Consorci Segre Rialb tindran una reducció del 50 per cent i hi haurà bonificacions per jornades de sis hores.

SEGRE.COM