La carretera de Linyola a Bellcaire quedarà tancada durant 5 mesos

23/11/2018

A partir d’aquest dilluns 26 i fins a l’abril. El pas alternatiu serà per la carretera LV-3331 de Linyola a Penelles

La carretera LP-3322 que uneix Linyola i Bellcaire d’Urgell quedarà tancada al trànsit a partir del proper dilluns dia 26 de novembre fins al 12 d’abril del 2019. La decisió del Servei Territorial de Carreteres té com a objectiu agilitzar les obres de millora d’aquesta via, que es van iniciar a finals del passat setembre, i que es preveu que es puguin allargar més d’un any. I és que els treballs, a banda de renovar l’asfalt, també inclouen la instal·lació de nous tubs de la xarxa hidràulica que passen per sota de la via.

El pas alternatiu serà per la carretera LV-3331 de Linyola a Penelles, el que suposa realitzar uns 4 quilòmetres més de recorregut. Això afectarà també les línies de transport públic i escolar tot i que els veïns sí tindran accés a les seves finques.

Els treballs en aquesta via de gairebé 5 quilòmetres consisteixen a renovar la xarxa hidràulica i la calçada, que serà de 10 metres d’ample amb dos carrils de circulació i dos vorals. En alguns trams també se’n modificarà el traçat per suavitzar alguns revolts perillosos.

Anna Berga