La Noguera participa al «Benvinguts a pagès La Festa» del 2 al 3 d’octubre de 2021

29/09/2021

El cap de setmana del 2 i 3 d’octubre 5 explotacions agràries de la Noguera participen en el projecte «Benvinguts a pagès La Festa». Durant aquests dies explotacions d’arreu de Catalunya obren les portes per ensenyar camps, ramats, obradors i barques, per mostrar l’origen dels aliments i conèixer les persones que els fan.

De la Noguera hi participen:

- Cal Cabàs (Boada), productors d’herbes aromàtiques, mel, condiments i salses, verdures, hortalisses i bolets (https://www.calcabas.com/)

- Celler Castell del Remei (Castell del Remei), productors de vi, cava, licors i cerveses (https://www.castelldelremei.com/)

- Celler Rubió de Sòls (Rubió de Baix), productors de vi, cava, licors i cerveses (http://www.rubiodesols.cat/)

- Germans Terés Viladot / Cal Petit del Nen (Ivars de Noguera), productors de fruita fresca (https://www.calpetitdelnen.com/)

- Pla Oví (Algerri), explotació ramadera d’ovelles (IG @pla_ovi)

 

Per poder visitar les explotacions cal fer reserva prèviament a través de la web: https://benvingutsapages.cat/.

L’oferta del primer cap de setmana d’octubre es complementa amb la participació de restaurants, que treballen amb productes de proximitat, allotjaments rurals i activitats complementàries.

A la Noguera els serveis que també participen al Benvinguts a Pagès són:

- Restaurant Araki (Balaguer) - https://www.arakiinternacional.com

- Restaurant Cal Xirricló (Balaguer) - http://www.calxirriclo.com

- Restaurant Lo Ponts (Ponts) - http://www.loponts.com

- Restaurant El Dien (Valfogona de Balaguer) - http://www.eldien.com/

- Restaurant La Llosa (Cubells) - 973 45 91 36 / 690847484

- Hotel Rural Ca l’Agustina (Preixens) - https://www.calagustina.com/

«Benvinguts a pagès» és una aposta decidida pel producte de proximitat, per posar en valor el món rural, pel turisme d’interior i pel potencial de la gastronomia catalana.

Infolleida