L’exposició fotogràfica “Buits plens” arriba a la Noguera

08/11/2019

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera i el Servei de Suport al Dol de Ponent han organitzat l’exposició de fotografies “Buits plens. Com omplir el buit d’una pèrdua”, del dilluns 11 de novembre al divendres 29 de novembre, al Casal Cívic de Balaguer.

La mostra recull 30 fotografies seleccionades entre totes les que es van presentar al  concurs fotogràfic que va organitzar el Servei de Suport al Dol de Ponent amb l'objectiu de donar visibilitat als processos de dol i normalitzar-lo. Les imatges que s’hi poden veure estan pensades, doncs, per ajudar a comprendre, interioritzar i reflexionar sobre el procés de dol.

Complementaran la mostra dos xerrades sobre els processos de mort i dol per ajudar-nos trencar el tabú i permetre’ns, com a societat, parlar-ne obertament i fer-ne una reflexió serena i conscient.

La primera xerrada coincidirà amb la inauguració de  l’exposició el dilluns 11 de novembre, a les 19.00 hores, i anirà a càrrec de Montse Robles, responsable assistencial del Servei de Suport al dol de Ponent. La segona es farà com a cloenda  de la mostra el divendres 29 de novembre a les 16.00 hores, i serà a càrrec de Begoña Giménez, coordinadora del Servei de Suport al Dol de Ponent i especialista en acompanyament al dol.

Infolleida