Nova campanya de promoció turística de la Noguera als trens de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya

18/11/2021

S’ha envinilat 1 vagó de la línia Barcelona Vallès

Aquesta tardor Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) torna a promocionar l’oferta turística de diferents comarques on l’entitat gestiona equipaments turístics: el Ripollès, la Cerdanya, el Berguedà, l’Alta Ribagorça, el Pallars Sobirà, el Pallars Jussà i la Noguera.

Com l’any passat, trens de diferents línies de l’àrea metropolitana de Barcelona circularan amb vagons coberts amb vinils d’imatges de cada destinació turística amb l’objectiu de difondre, entre les persones que viatgen en tren i les que el veuen passar, l’oferta de turisme d’aquestes comarques per potenciar el turisme de proximitat i el creixement de l’economia del territori.

El tren envinilat amb la campanya de la Noguera circula per la línia Barcelona Vallès i el disseny promou un turisme de natura, sostenible, combinant esport, coneixement i patrimoni amb una bona gastronomia, amb el lema “Noguera Turisme. Amb tu... ho tenim gairebé tot!”

Aquesta campanya s’inclou dins del marc de l’acció de suport que anualment fa FGC en col·laboració amb els consells comarcals on té presència gestionant estacions de muntanya, trens turístics i el Parc Astronòmic Montsec.

Infolleida