Penelles promociona cases turístiques entorn l’art del GarGar

04/01/2018

Davant la demanda per part dels visitants per trobar llocs on allotjar-se durant l’estada a la població, l’ajuntament de Penelles ha iniciat un projecte turístic amb l’objectiu d’obrir cases tancades i en bon estat

Després de l’èxit turístic de l’ “Street art” de Penelles, l’Ajuntament es planteja, a partir d’ara, obrir cases tancades i en bon estat, per tal de suplir la falta de residències turístiques a la població. Davant la demanda constant dels visitants per trobar llocs on allotjar-se durant l’estada a la població, el consistori ha iniciat un projecte turístic per assessorar i ajudar els propietaris de diversos habitatges amb l’objectiu que els habilitin per esdevenir allotjaments per a turistes.

 

De cara a la propera edició del GarGar, en la que ja estan treballant, el consistori oferirà, també, residència en un pis municipal als artistes.

 

El GarGar ha permès situar Penelles com un dels espais més importants de l’street art, atraient, durant els caps de setmana, centenars de visitants.

Ariadna Sánchez