Ponts es prepara per celebrar Lo Ranxo

06/02/2018

Lo Ranxo és la festa més important de Ponts, una festa que cada any augmenta en nombre de visitants i que, per segon any, forma part del “Catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya”

Ponts fa els últims preparatius per viure una de les festes més importants de la població, Lo Ranxo, festa que passà a formar part, fa dos anys, del “Catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya”. Lo Ranxo donarà el tret de sortida el divendres dia 9, i culminarà el dia 13 amb la celebració de la part més tradicional de la festa, la cuina i tast del ranxo.

 

Enguany, i per segon anys consecutiu, es durà a terme, també l’anomenat “Lali-Lali”, una de les parts més importants de la festa que es centra en la capta d’aliments i diners casa per casa. Des de l’organització estan molt orgullosos que “Lo Ranxo” sigui catalogat dins del “Catàleg del Patrimoni Festiu de Catalunya”, i consideren que aquest esdevé el primer pas per assolir que la festa esdevingui “Festa tradicional d’interès local”, una festa que cada any porta més gent a visitar-la.

Ariadna Sánchez