Rècord de participació a la VI edició del Cros de Balaguer

19/02/2020

El passat diumenge 16 de febrer va tenir lloc el VI CROS INTERCOMARCAL DE BALAGUER (Noguera), competició dels Jocs Esportius de Catalunya adherida al Circuit Escolar de Cros – Trofeu Diputació de Lleida, organitzada pel Consell Esportiu de la Noguera i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Balaguer, el Consell Comarcal de la Noguera i el Club Atlètic Maratonians del Segre.

El cros va comptar amb més de 560 participants, des de la categoria de llar d’infants (P1 i P2) fins a sènior i veterà, tant de municipis de la Noguera com d’altres comarques. Tots plegats vam gaudir d’un gran dia d’esport i d’un recorregut, situat a la zona del riu al costat del Morter, encertat per a totes les competicions. Va ser molt important el caliu del públic animant i sobretot fomentant els valors de l’esport com la solidaritat, la companyonia i la cooperació.

Prèviament, el Consell Esportiu havia organitzat un concurs de dibuix escolar comarcal del qual va sortir el disseny del cartell del cros. La guanyadora va ser Nagore Cevallos, alumna de l’escola Gaspar de Portolà de Balaguer. Aquest mateix centre va rebre el premi a l’escola amb més participació al Cros, en total 72 alumnes.
Infolleida