Reobert el Congost de Mont-Rebei després de deu mesos 

18/09/2021

Els visitants han pogut tornar a recorrer el sender del Congost de Mont-Rebei que, després de deu mesos tancat, ha tornat a reobrir les portes. També s’ha instal·lat un polsador d’emergències en un punt del camí on no hi ha cobertura mòbil 

Després de deu mesos tancat, el Congost de Mont-Rebei ha tornat a obrir la porta un cop finalitzats els treballs de consolidació de la paret del congost a Àger, on hi va haver un despreniment que va tallar el camí. Ara, doncs, ja es pot tornar a fer la ruta per aquest sender a peu, un fet que tant des del municipi com els visitants esperaven amb moltes ganes.  

 

El sender natural de Mont-rebei és un dels més freqüentats per turistes i, de fet, es treballa per evitar massificacions a través de diferents mesures, com la regulació de l’aparcament.

 

D’altra banda, i en el mateix sentit, s’ha instal·lat un polsador d’emergències en un punt del congost on no hi ha cobertura mòbil, una mesura que s’ha pres per tal de millorar la comunicació i la gestió de les emergències en cas que sigui necessari.

Ariadna Sanchez Ber