Reunions de treball del subdelegat del Govern amb l’alcaldessa d’Àger i l’alcalde de Vallfogona de Balaguer

05/02/2020

 El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, s’ha desplaçat avui a la comarca de la Noguera continuant amb la ronda de visites als ajuntaments de la província per conèixer in situ les necessitats dels municipis.  

 

La primera visita l’ha dut a terme a Àger on s’ha reunit amb l’alcaldessa, Mireia Burgués, amb qui ha abordat els projectes del nou consistori per als propers anys centrats en treballar per oferir millors serveis i equipaments als milers de visitants anuals que rep el municipi atrets pel patrimoni natural i paisatgístic del Congost de Mont-rebei, la pràctica d’esports com el parapent i el Centre d’Observació de l’Univers (COU).

 

Crespín ha lloat “la recerca de l’excel·lència turística que vol impulsar l’Ajuntament d’Àger perquè és una gran servei pel present però una gran inversió de futur” i ha destacat que “l’atractiu turístic i esportiu del Congost de Mont-rebei és essencial per estimular l’activitat econòmica del territori i generar noves oportunitats que són clau per assentar la població en aquelles comarques que més pateixen el despoblament”.

 

Posteriorment, José Crespín ha mantingut una reunió de treball amb l’alcalde de Vallfogona de Balaguer, Xavier Castellana.

Infolleida