Suspesa Fira Q de Balaguer

19/03/2020

La Paeria de Balaguer ha emès un comunicat en el que ha explicat la suspensió de Fira Q:

"Des de la Paeria de Balaguer, especialment des de l’àrea de Promoció, Fires i Festes, us informem que hem pres la decisió de suspendre la Fira Q prevista pels dies 25 i 26 d’abril d’enguany.

La previsió de pròrroga de l'actual confinament fa que quedin pocs dies per preparar aquesta nova edició en condicions, tant pel que fa a l'organització de la pròpia Paeria, com per part de les empreses i autònoms que són la raó de ser de la Fira. Però també sobretot la voluntat de no posar en risc el públic assistent, ens han fet prendre aquesta decisió.

La suspensió no ens farà caure en el desànim, sinó que l’hem d’entendre com una oportunitat per reinventar-nos i buscar noves maneres per enfortir el teixit productiu, dinamitzar el comerç i promocionar la nostra ciutat.

Des d’avui mateix comencem a treballar conjuntament amb tots els sectors implicats per trobar noves iniciatives que es puguin dur a terme durant els propers mesos i que han de servir per reactivar l’economia local. Amb aquesta mateixa voluntat i il·lusió encarem també l’edició de Fira Q 2021, una edició plena de novetats i millores."
Infolleida