“Territori de valor”, un dels projectes estratègics del departament d’Acció Climàtica 

10/08/2022

El projecte “Territori de valor”, molt consolidat a la Noguera i recién estrenat al Segrià, pretén posar en valor els recursos naturals, patrimonials i culturals del territori com a dinamitzadors del turisme familiar. El projecte, està coordinat pel Consorci Grup d’Acció Local Noguera-Segrià Nord

Posar en valor els recursos del territori com a dinamitzadors del turisme familiar, aquest és el principal objectiu del projecte “Territori de valor”, coordinat pel Consorci Grup d’Acció Local Noguera-Segrià Nord. Així, aquest projecte pretén dotar als establiments i altres empreses turístiques de més recursos per a complementar els ja creats, potenciant el territori i millorant l’experiència dels clients.

 

El projecte, doncs, té en compte els recursos del territori, els allotjaments i empreses d’activitats turístiques, el sector de la restauració i, com a públic objectiu, els visitants, turistes i la població autòctona. 

 

A més a més, i des d’aquest any, el Consell Comarcal del Segrià s’ha sumat, també, al projecte, ja ben consolidat a la Noguera. 

Ariadna Sanchez Ber