Torrelameu tanca amb èxit la 6ª edició del Festival Marrameu

05/06/2022

Torrelameu ha baixat el teló de la sisena edició del Festival Marrameu amb èxit de participació, exhaurint entrades a tots els espectacles. Han estat, doncs, tres dies amb més d’una quinzena de funcions i setze companyies de teatre, titelles, circ i dansa 

La sisena edició del Festival de contes i espectacles de carrer, Marrameu, ha baixat el teló consolidant-se com una cita cultural molt destacada a les agendes de ponent. Així, el certamen, que es va iniciar el divendres, ha exhaurit entrades en tots els espectacles, un fet que des de l’organització valoren molt positivament. 

 

Així, més de dues mil persones han omplert els carrers de Torrelameu durant tot el cap de setmana en un certamen que s’ha recuperat amb força després de la pandèmia. Després de l’èxit d’aquesta edició, doncs, l’organització ja té la mirada posada en la de l’any vinent. 

 

Han estat tres dies amb més d’una quinzena de funcions i la presència de setze companyies que han portat als carrers de la vila disciplines com la dansa, titelles, circ i contes.

Ariadna Sanchez Ber