Tret de sortida a Montgai Màgic amb la màgia escolar

05/10/2023

La jornada de màgia escolar ha donat el tret de sortida al certamen “Montgai Màgic”, que comptarà, durant tot el cap de setmana, amb 56 mags i prop d’un centenar d’espectacles. Així, més de 500 alumnes de les escoles rurals de la zona han pogut gaudir d’aquesta primera jornada de la fira, que seguirà divendres amb la màgia solidària 

Com ja és tradició, Montgai Màgic ha donat el tret de sortida aquest dijous amb una jornada dedicada a les escoles rurals de la zona. Així, més de 500 alumnes han pres part d’una fira que, enguany, comptarà amb rècord de participació, amb 56 mags i prop d’un centenar d’espectacles programats en tretze espais del municipi. 

 

Després de l’èxit de l’any passat, l’organització segueix amb la màgia d’inserció, dirigida a persones que es troben en un centre penitenciari. 

 

En el marc d’aquesta primera jornada de la fira de la màgia, Unió de Pagesos ha portat, a través de la companyia la Cremallera Teatre, l’espectacle “Disfruta-la”, una representació que pretén incentivar el consum de fruita de temporada i de proximitat entre els més petits de la casa. 

Ariadna Sanchez Ber